INSIDER

Óbudai drogbiznisz: 15 millió forint értékű kábítószert találtak a férfinál – videó az elfogásról

Az óbudai nyomozók több mint tizenöt millió forint értékű kábítószert foglaltak le a 38 éves budapesti férfi lakásán.
  • Szerző: Ripost

A nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, miszerint a III. kerületi Királyok útján lévő egyik házban az ott lakó férfi kábítószerrel kereskedik. A kerületi nyomozók szeptember 3-án az esti órákban az adott címre kimentek és az ott lakó 38 éves férfit elfogták. A rendőrök a férfi lakásában kutatást tartottak, ahol kábítószerek porciózásához, adagolásához, csomagolásához szükséges eszközöket, valamint kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett digitális mérlegeket találtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyomozók a kutatás során 3,7 kilogramm marihuánát találtak, amelynek egy része már ki volt porciózva, valamint a marihuánán kívül további 140 gramm növényi maradványt, két ecstasy tablettát, és egy LSD bélyeget is lefoglaltak. A kutatás során a nyomozók a kábítószergyanús anyagok mellett – a több éve semmilyen legális jövedelemmel nem rendelkező férfitől – lefoglaltak még több mint 500 ezer forintot is.

Sz. Vilmost kábítószer kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A házban tartózkodó T. László Sándort, és T. László Zsoltot a nyomozók szintén előállították, és a mintavételt követően – amely pozitív eredményt mutatott – kábítószer birtoklása miatt eljárást indítottak velük szemben. A két férfi szabadlábon védekezik – írja a police.hu.

A lefoglalt – feltehetően kábítószernek minősülő anyagok – feketepiaci értéke az előzetes becslések alapján meghaladja a tizenötmillió forintot.

És ezeket olvastad már?