INSIDER

Nyaralni vitte a bringát a tolvaj

Nem akárhol bukkant fel a Székesfehérvárról ellopott kerékpár.
  • Szerző: Ripost

Egy jó kerékpár több puszta közlekedési eszköznél, hobbiholminál vagy sportcuccnál. Így különösen fájdalmasan érintette a székesfehérvári áldozatot, hogy meglovasították a drótszamarát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyszerre dühítő és elkeserítő helyzetben tudta, minden követ érdemes megmozgatni, így a közösségi oldalon tette közzé ellopott bringája fotóját, hátha valaki kiszúrja azt valahol az országban. Emberünknek mázlija volt.

Egy, a segélykérést olvasó kalauz ugyanis arra lett figyelmes, hogy a keresett biciklihez kísértetiesen hasonlóval száll fel valaki a vonatra a Balatonalmádi állomáson. A MÁV-os fotókat készített a látott bringáról és elküldte azokat a tulajdonosnak, aki megerősítette: az ő kerékpárjáról van szó.

Pár óra alatt meglett az ellopott kerékpár
Fotó: MÁV/Facebook

A rendőrség pár kilométerrel arrább, a balatonfűzfői állomás környékén megtalálta az ellopott kerékpárt, és elfogta a biciklitolvajt – számolt be a hepiendről Facebook-oldalán a MÁV. Nem kizárt, hogy az enyveskezű nyaralni ment a kerékpárral, bízva abban, hogy a nagy távolság miatt kicsi az esélye a lebukásra. Szó szerint sínen volt, s pont ez lett a veszte.

 

És ezeket olvastad már?