INSIDER

Kivégeztetné magát a kőbányai machetés gyilkos

„Nem szóltam semmit, csak szúrtam” – beismerő vallomást tett, állítása szerint nem bírja felfogni, hogy mit művelt.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő dolgokat mondott a tárgyalásán a 22 éves kőbányai gyilkos, aki machetével kaszabolt halálra egy édesanyát, ráadásul három kislánya jelenlétében. K. Dániel tavaly télen tört rá az alatta lakó K. Szabinára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfinak nem ez volt az első rémtette: nem sokkal korábban a saját kishúgát erőszakolta meg, méghozzá karácsonykor, a szentestét követő hajnalon – írja a Bors.

A rendőrség a férfi laptopján több száz gyerekpornót talált, valamint naplójában mocskos gondolatait, amit a sátán parancsára hajt végre. Dániel a tárgyalásán elismerte a gyilkosságot és a gyermekpornó- fotókat, de a kishúga megrontását tagadta.

K. Dániel (Fotó: Bors)

„Beszedtem a szteroidos tablettát, és bedurrantva ültem le a gép elé, aztán zenehallgatás közben dühös lettem, mert eszembe jutott az életem” – mondta vallomásában, majd hozzátette: ezután megivott egy üveg whiskyt és fordított kereszteket rajzolgatott a gyilkosság előtt.

K. Dániel a naplójában többször írt beteges fantáziáiról, gyerekek megkínzásáról és megöléséről (Fotó: Bors)

„Nem szóltam semmit, csak szúrtam. Mikor megláttam a vért, tudtam, hogy nagy bajt csináltam. Nem tudom agyilag és lelkileg felfogni, mit tettem, hogy három gyereket az anyjuk nélkül hagytam. Van egy megoldás: az, hogy engem kivégezzenek. Hozzák vissza a kivégzést, hogy az olyan emberektől, mint én, megszabadítsák a világot” – mondta a férfi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?