INSIDER

Nem fogod elhinni, miért dózeroltatta le Karácsony a Clark Ádám téri virágágyást, mutatjuk!

Felháborodva telefonáltak olvasóink, hogy a Clark Ádám téri körforgalomban, ahol az ország 0 kilométerköve van, ledózerolták a virágágyást és lebetonozták a helyét. Munkatársaink a helyszínen tájékozódtak és nem akartunk hinni a szemünknek!
  • Szerző: Ripost

A Clark Ádám téri virágágyás nem egyszerűen egy kis zöld volt a nagy betondzsungelben, hanem egy kedves helyszín a budapestiek számára és látványosság a turistáknak. Mindez egy csapásra eltűnt: Karácsony Gergely főpolgármester, aki szereti magát környezetvédőként, zöldként feltüntetni, most ledózeroltatta és lebetonoztatta a virágágyást. A magyarázat az volt, hogy a Széchenyi híd felújítása miatti forgalomelterelés tette ezt szükségessé ideiglenesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A Ripost munkatársai azonban a helyszínen egészen mást találtak!

Nem hittünk a szemünknek! (Fotó: Ripost)

Az ikonikus virágágyás helyére csináltak egy kisebb belső körforgalmat! Láthatóan ez a kisebb belső körforgalom egysávos lesz és jelen pillanatban körbe sárga kerékpáros felfestések látszanak.

Ezt vajon hogyan kell értelmezni?! (Fotó: Ripost)

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Karácsony Gergely azért bontotta el a 100 éves ikonikus virágágyást, hogy kerékpársávot csinálhasson a helyén!
Ezzel a megoldással a biciklisek mindenképpen egy autónyi helyet foglalnak majd el. Mi értelme van ennek?! Megérte ezért tönkretenni a zöldfelületet, eldózeroltatni a szemet felüdítő virágágyásokat?

Teljes a káosz a Clark Ádám téren (Fotó: Ripost)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?