INSIDER

Nem csak testőröket kapott Müller Cecília, miután halálosan megfenyegethették

Halálos fenyegetést kaphatott a tiszti főorvos, így éjjel-nappal védik.
  • Szerző: Ripost

Müller Cecília országos tiszti főorvos mellett a nap 24 órájában ugrásra kész fegyveresek vannak, ami azt bizonyítja, az ellene irányuló fenyegetést vagy fenyegetéseket igenis komolyan kell venni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ami biztos: a hivatalos szervek részéről teljes a hírzárlat, senki nem árul el részleteket. Nem tudni, hogy mivel fenyegették meg, és hány fős társaság védi. A Blikk úgy tudja, vagy egy járványtagadó csoport őrült tagja fenyegethette meg a tiszti főorvost, vagy egy, a lezárások miatt elkeseredett ember műve mindez. Ami viszont tény, nemcsak védik Müller Cecíliát, hanem a tettes ellen szabályos hajtóvadászatot indítottak a hatóságok.

A lapnak nyilatkozó Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő szerint még járványhelyzetben is szokatlan a személyi védelem a tiszti főorvosnak, tudomása szerint sehol máshol nincs erre példa a világon.

„Azt gondolom, több, akár egymással kapcsolatban álló fenyegetésről lehet szó, nem csak arról, hogy valaki a Facebookon egy kommentben dühöngött volna. A pszichológusok és más szakemberek elemezték a körülményeket, és biztosan komolynak találták, ha javasolták a személyi védelmet” – vélekedett Tarjányi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?