INSIDER

Drámai pillanatok: munkások segítettek be az életmentésbe Budapesten

A munkások egyből a mentők segítségére siettek ma a Mester utcában. A férfit végül stabil állapotban szállították kórházba.
  • Szerző: Ripost

Egy kilencedik kerületi lakásba riasztották a mentőket ma reggel, egy negyven év körüli, eszméletlen férfihez. A perceken belül kiérkező mentők emelt szinten látták el betegüket, azonban a betegmozgatás okozott némi fejtörést az életmentőknek – írja az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán egy posztban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

életmentés

Fotó: shutterstock

A leleményes mentőtiszt azonban hamar megoldotta a helyzetet: az utcán dolgozó építőmunkásokhoz fordult segítségért, akik azonnal partnerek voltak a lélegeztetett beteg mozgatásában. Az ellátás még a mentőautóban is hosszú percekig tartott, mielőtt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.

„Az események annyira felgyorsultak a helyszínen, hogy a mentők nem tudták hálájukat kifejezni a gyors segítségért, így ezúton szeretnék megköszönni a Mester utcában dolgozó szakik gyors segítségét! Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk„ – hálálkodtak a mentők a posztban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?