INSIDER

Mindenki ilyen anyóst szeretne: levezette menye szülését a Szerémi úton

A család szerda este már úton volt a szülészetre, amikor a 35 éves kismamánál beindult a szülés. A nő anyósa a mentésirányító segítségével példásan oldotta meg a helyzetet.
  • Szerző: Ripost

Tapasztalt mentésirányító fogadta szerda este annak az aggódó anyósnak a segélykérését, aki férjével és mindenórás menyével volt úton a szülészetre. Az autót az após vezette, de a Szerémi úton a járdára kényszerült húzódni, mert a 35 hetes kismamánál megindult a szülés.

A mentésirányító azonnal riasztotta a közelben levő Budai Eset kocsit és a Cerny Alapítvány újszülött egységét, miközben folyamatosan instruálta a hős anyóst a tennivalókra. A bejelentő tökéletes összhangba került a mentésirányítóval, így az újszülött világra segítése után, az egészséges kisfiú vizsgálatát is példamutatóan végezte. A mentőegységek perceken belül helyszínre értek és gyors helyszíni ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba a boldog édesanyát és a kalandos születésű kisfiút, aki a Brian nevet kapta – számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?