INSIDER

Mikor hazudnak? Karácsony és Tóth Csaba most éppen ölelik egymást

Karácsony Gergely a kiszivárgott őszödi beszédében azt állítja, hogy Tóth Csaba többször megfenyegette a családját, vagyis egy bűnöző. Most meg azt, hogy jó barátok. Akkor mégis, mikor hazudik Karácsony Gergely?
  • Szerző: Ripost

Tóth Csaba Karácsony őszödi beszédének kiszivárgását követően, szombat reggel egy közös képet rakott ki Karácsony Gergellyel, amelyhez az alábbi teljesen átlátszó, és a fenti előzmények után rendkívül nevetséges szöveget írta ki:

„Üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd, megingathatatlan! Kár próbálkozni! Hajrá Gergő!”

Fotó: Facebook

A hazug bejegyzést Karácsony is átvette, és kitette Facebook-oldalán.

A kép azért nevetséges, mert Karácsony kiszivárgott őszinte pillanatában elmondta, hogy Zuglóban maffiaviszonyok uralkodnak, és hiába igyekeznek legjobb barátoknak látszani a képen, Tóth Csaba – elmondása szerint – többször is megfenyegette a családját. Így a róluk készült barátságos kép óriási, átlátszó szemfényvesztés.

A fenyegetést Várnai László, a Civil Zugló Egyesület képviselője is megerősítette Facebook-oldalán, és elmondta, hogy Karácsony neki is többször emlegette a fenyegetést:

„Gergő nekem is többször emlegette, hogy Tóthék megfenyegették, az ominózus »Tudjuk, melyik óvodába jár a gyereked«-et emlegette többször is”

- mondta el Várnai.

És ezeket olvastad már?