INSIDER

Megöregített képpel keresik a 15 éve eltűnt fiút

Reményt adó eseményekről tájékoztatta lapunkat az édesanya, akinek másfél évtizede, rejtélyes körülmények között eltűnt a fia, Tóth István. Új nyomozóhoz került az ügy, és különleges technikával egy új fantomkép is készült, mely azt mutatja, hogy nézhet ki a férfi most.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a többször beszámolt, a mai napig kétségbeesve keresi rejtélyes körülmények között eltűnt fiát Komlósi Marianna. Tóth István mindössze 19 éves volt, amikor nyoma veszett: egy reggel nem tért haza a diszkóból. Sem a barátai, sem a báty­ja – akikkel szórakozni indult – nem tudják, hova tűnt a fiú, akinek az autóját később egy szalagkorlátnak ütközve megtalálták, nélküle. Nemrég kiderült: a nyomozati aktát a Szerencsi Rend­őrkapitányságon egy adminisztrációs hiba folytán leselejtezték, István édesanyja azonban határozottan kérte a rendőröket, hogy folytassák a nyomozást és nyissanak új aktát. Ez meg is történt.

Tóth István: 19 évesen

„Nagyon boldog vagyok, mert a nyomozás gőzerővel folyik, az ügyön dolgozó nyomozó meghallgatott szinte minden tanút, akiket akkoriban kikérdeztek. Mint mondta, hamarosan hírei is lesznek. Nagyon hálás vagyok neki, mert úgy érzem, ezúttal végre jó kezekben van István ügye” – mesélte lapunknak az eltűnt fiú édesanyja.

Komlósi Marianna

Komlósi Marianna a mai napig nem adta fel a reményt, hogy fia mégis előkerülhet élve, ezért is örült, mikor kapott egy fotót, amelyen Istvánt – a 15 évvel ezelőtti képe felhasználásával – digitális technikával másfél évtizeddel megöregítették. Vagyis az átalakított felvétel azt mutatja, hogy a fiú – mára már 34 éves férfi – hogyan festhet napjainkban.

Digitális technikával öregítettek a 15 évvel ezelőtti képen: így nézhet ki most Tóth István (Fotó: Facebook)

„Nagyon kérek mindenkit, hogy figyelje, hátha látják valahol. Persze ennyi év után kicsi az esély rá, hogy élve előkerül. Viszont én így vagy úgy, de szeretném őt visszakapni; és nagyon szeretném tudni az igazságot, azt, hogy mi történt vele” – zárta a megtört édesanya.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?