INSIDER

Megdöbbentő új információ derült ki VV Fanni ügyében: László aznapra ígérte a tartozása megfizetését, amikor a lány eltűnt

Azóta mindenki azt kérdezgeti: vajon csak a véletlen műve lenne?
  • Szerző: Ripost

Újabb furcsa dolgot tudott meg a Bors VV Fanni rejtélyes gyilkossági ügye kapcsán. A hétfői tárgyaláson ugyanis az emberöléssel vádolt B. László egy régi barátja, Sz. István megdöbbentő információval állt elő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi azt állítja, az egykori kajakosnak közel két millió forintot adott kölcsön, s a sok noszogatás hatására végül az addig csak ígérgető vádlott kitűzött egy újabb, fixnek tűnő napot a törlesztésre, ami épp egybeesik Fanni eltűnésének napjával...

Fotó: Bors

„Egy idő után már nagyon dühös voltam rá, hogy folyton ígérget, de nem adja vissza a kölcsönt, és emlékszem, egyszer az édesanyját is a számra vettem a telefonban. De amikor lenyugodtam, visszahívtam és elnézést kértem tőle. Ekkortájt beszéltem vele utoljára, és akkor azt mondta, november 20-án tényleg megadja a pénzem” – emlékezett vissza Sz. István a 2017-es beszélgetésükre barátjával. A kitűzött időpont pedig pontosan az a nap volt, amikor Fanni szőrén-szálán eltűnt.

Hogy ez merő véletlen-e, és csak a sors furcsa fintora, hogy a történések összevágnak, még kérdéses, a vádlott ugyanis három éve állítja: nem akart és nem is lopott pénzt Fannitól, és nem is végzett vele.

A barát egyébként arról is beszélt, hogy bár B. László banki kölcsönökről, kintlévőségéről mesélt neki, és hogy ő is nagyon várja a pénzeit, a szüleitől és nagyszüleitől úgy tudta, a férfi már rég nem hitelképes, és a családi kasszát is kiürítette.

„László visszafizetett 400 ezer forintot, amit valahogy elfelejtett a tanú, ahogy azt is, hogy munkával is törlesztette az adósságát. Arról nem is beszélve, hogy uzsorakamat miatt lett ennyi az összeg” – reagált a Borsnak B. László nagybátyja, dr. Brodmann Péter.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?