INSIDER

Megdöbbentő: Fényes nappal felkötötte magát egy fiatal Eger belvárosában

A rendőrök egy sátrat húztak fel a helyszínelés idejére. Meg nem erősített információk szerint körözés alatt állt az öngyilkos férfi.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szerda reggel Eger belvárosábanvetett véget az életének egy fiatal srác: felkötötte magát egy fára. A holttestre egy járókelő talált rá, a rendőrök a több órás helyszínelés idejére egy sátrat húztak fel, hogy a kíváncsi szemek elől eltakarják a holttestet. Az eset a belvárosban történt, a Barkóczy és a Bródy Sándor utca találkozásánál található emeletes házak előtti fás területen, nagyjából 10 meterre az utcasaroktól: ez a központi buszpályaudvar és a Bazilika, sétálóutca körüli területen helyezkedik el.

felkötötte magát Eger belvárosában

Eger belvárosában kötötte fel magát egy fiatal srác

A Heves Megyei Rendőrség nem szeretett volna egyelőre bővebb tájékoztatást adni az ügyben, mindössze annyit árultak el, hogy közigazgatási eljárás keretében vizsgáják az esetet, ami azt jelenti, hogy kizárták az idegenkezűséget. Az orvosszakértő boncolást rendelt el.

Egyelőre meg nem erősített információk szólnak arról, hogy a férfi körözés alatt állt. Mások úgy tudják, a rajta lévő kék Puma cipő egyik fűzője hiányzott, amikor rátaláltak, vélhetően ezt is használta tettéhez.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?