INSIDER

Megdöbbentő: álmára hivatkozva rabolt ki egy dohányboltot a tanár Ráckevén

A közkedvelt és a helyiek által ismert egyetemi tanár korántsem szokványos indokkal rabolt ki egy trafikot.
  • Szerző: Ripost

Kedd hajnalban Sz. Gábor - vagy ahogyan a helyiek ismerik, Spagó – úgy ébredt fel, hogy előtte álmában, telepatikus úton kapcsolatba lépett a helyi trafik tulajával, aki engedélyt adott neki nyolc doboz cigi elvitelére – hitelbe.

Ám amikor már a dohányboltban állt, azzal szembesült, hogy az alkalmazott nem kívánja kiszolgálni, ami nagyon feldühítette, még az elválasztó üveglapot is betörte.

Ezt a ráckevei dohányboltot rabolta ki a mentalista rabló (Fotó: Bors)

Mivel az „Adjá má cigit!” felszólítás továbbra is süket fülekre talált, megkerülte a megrongált pultot, és nyolc doboz cigarettát a kabátzsebébe gyömöszölve elhagyta a boltot. Kiérve az utcára, egy arra járótól tüzet kért, felnyalábolta a rablást kívülről szemlélő kutyáját, és elsétált – számolt be róla a Bors.

„Nálunk hitel nincs! Az úriember is tudhatná, hisz gyakran jár ide, és eddig nem is volt vele probléma. Egy roppant jó modorú, kellemes embernek tűnt, aki mindig erre sétáltatja a kutyáját. Állítólag tanárember, bölcsészkaron végzett” – árulta el Brigitta, az üzlet tulajdonosa.

Brigitta, a trafik tulajdonosa az összetört üveg előtt (Fotó: Bors)

Spagó, azaz Sz. Gábor valóban bölcsész, sőt egyetemen is tanított mint óraadó tanár. Jelenleg édesanyjánál él, és ismerősei szerint mentális gondokkal küzd. A rablás tényét sem ismeri el. Egy másik hihetetlen történettel állt elő, miután a Bors munkatársa megtalálta.

„Az kizárt dolog, mert nem lehet. Én akkor épp Lengyelországban tartózkodtam” – vágta rá a kérdésre Spagó. A 43 éves férfi ellen garázdaság vétsége miatt folytat eljárást a Ráckevei Rendőrkapitányság.

Sz. Gábor szerint elôre szólt a cigik miatt. Igaz, közben aludt (Fotó: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?