INSIDER

Magyar radikális halálbrigád: a katonaságnál és a rendőrségnél is dolgozott az elfogott parancsnok

A magyar radikális halálbrigád parancsnokát hétfőn kapták el a Terrorelhárítási Központ emberei. Újabb részleteket mutatunk meg P. Imre hihetetlen életéről.
  • Szerző: Ripost

Ahogy a korábban megírta: a magát „Magyar Felelős Nemzeti Kormánynak” nevező radikális halálbrigád rögtön ítélő bíróságként mondta ki Kulcson, hogy magyar politikusok és ismert embereknek kell meghalniuk általuk. Ahogy az egyik vezetőjük mondta: Megkérnélek benneteket, hogyha öltök, öljetek szépen! Ne haragból, ne indulatból, ne bosszúállásból!”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erről az ominózus kulcsi beszédről egy több, mint 4 órás (!) felvétel is készült.

P. Imre elfogása.
Fotó: részlet a Terrorelhárítási Központ felvételéből

Az ügy kapcsán több embert is őrizetbe vettek, köztük a magyar radikális halálbrigád parancsnokát P. Imrét, akit emberölés előkészületével gyanúsítanak. A férfi mögött a információi szerint meglepően komoly karrier áll. Úgy tudjuk, korábban többek közt a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyvédelmi Ezred századparancsnoka, majd a 93. Háry László Vegyes Repülőosztály pszichológusa, továbbá a Grafológiai Intézet megbízott szakpszichológia-oktatója volt. Sőt, az ORFK Köztársasági Őrezredben is dolgozott pszichológusként és laboratóriumvezetőként, míg 2006-ban ki nem rúgták...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?