INSIDER

Letartóztatták a IX. kerületi késelés gyanúsítottját

A végzés végleges.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy arról a korábban beszámolt, hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség a budapesti Mester utcai villamosmegállóba.

Mint ahogy kiderült, többen tettek bejelentést a rendőrségre, hogy a Mester utcai villamosmegállóban egy társaság összeveszett egy férfivel,

majd a társaság egyik tagja megszúrta a fiatal férfit.

 

A 23 éves férfi mellkason szúrta áldozatát. A megszúrt férfi életveszélyes sérülést szenvedett, életét csak az értesített mentők gyorsasága és a szakszerű, kórházi orvosi ellátás mentette csak meg. A csoport tagjai ezt követően elmenekültek a helyszínről, a sérültet a mentők kórházba vitték. A Bors úgy értesült, hogy a sérült állapota stabil.

Megtudtuk: a Budapesti Rendőr-főkapitányság a támadó társait azonosította és egy nappal később elfogta, így a támadó kiléte is ismertté vált. Ennek hatására a kést használó férfi is feladta magát.

A nyomozó hatóság előterjesztése alapján a Fővárosi Főügyészség indítványt tett az emberölés bűntettének kísérletével megalapozottan gyanúsított férfi letartóztatására, mivel az ügyészség szerint fennállt mind a szökés-elrejtőzés, mind a bűnismétlés veszélye.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája elrendelte a gyanúsított letartóztatását egy hónapra, az indítvánnyal egyező okok alapján.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?