INSIDER

„Lelkileg valahogy mindig labilis volt” – magával is végezni akart a 3 éves gyermekét megmérgező zuglói nő

Iszonyatos dolgot művelt mindössze 3 éves kisgyermekével egy zuglói nő, tejben feloldott antidepresszánsokkal mérgezte.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, iszonyatos dolgot művelt mindössze 3 éves kisgyermekével egy zuglói nő: tejben feloldott antidepresszánsokkal mérgezte. A kisgyermek szerdán került kórházba mérgezés gyanújával, akinek az édesanyját ezután hallgatták ki. Akkor a nő bevallotta, hogy mit tett, de magyarázatot nem tudott rá adni, hogy miért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyermek szerencsére már jobban van, de továbbra is orvosi kezelés alatt áll a Heim Pál kórházban.

A Blikk megtudta, az egyik pillanatban még minden rendben volt, a következőben pedig imádott fia életére tört a 25 éves nő, aki szintén nagy mennyiségben fogyasztott az antidepresszánsból. Az, hogy a pokoli elhatározás nem végződött tragédiával, csak annak köszönhető, hogy a pici nagymamája időben rájött lánya tettére, így az alélt csöppséggel a közeli orvosi rendelőbe rohant.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nő az édesanyjával és testvéreivel közösen költözött Magyarországra több mint tíz éve Erdélyből. Ismerősei nem tudják elhinni, hogy bántani akarta kisfiát, hiszen rajongásig szerette, másról nem is lehetett vele beszélni.

„Rendes lány, csak lelkileg valahogy mindig labilis volt. Egy időben sajnos a drogokat is kipróbálta, ami még instabilabbá tette. Az anyukájával együtt nevelte a kicsit, mert az apuka nemigen vett részt az életükben. Nemrégiben arra panaszkodott nekem, hogy nincs munkája, így nagyon szűkösen élnek. Talán az egzisztenciális kilátástalanság vezetett oda, hogy végezni akart magával és a picivel. De az sem kizárt, hogy valamilyen szerelmi bánatot nem tudott feldolgozni” – mesélte egy korábbi osztálytársa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?