INSIDER

Súlyos támadás: összeharapdálta a 80 éves nénit a kerítésen kiszökött kutya

Az asszonyt lábszárán és a bokáján is megharapta az állat, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket okozott neki.
  • Szerző: Ripost

Az ügyészség közleménye szerint vádat emeltek azzal a férfival szemben, a kiszökött kutya miatt, ami többször megharapott egy utcán sétáló asszonyt. A fiatal férfi és édesapja még 2020 októberében a házuk utcafronti drótkerítését javították, amit a munkálatok közben részben megbontottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idős nőre támadt rá a kutya, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett

Idős nőre támadt rá a kutya, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett
Fotó: ugyeszseg.hu

Az édesapának egy idő után dolga akadt, ezért a fia egyedül folytatta a munkát, nem sokkal később azonban elment építőanyagért a szomszédba, a három éves, udvaron tartott Staffordshire terrier keverék kan kutyáját őrizetlenül hagyta. A kutya ekkor figyelt fel az ingatlan előtt sétáló 80 éves nénire, és a kerítés megbontása miatt kialakult nyíláson keresztül kiszaladt az utcára, ahol rátámadt az idős asszonyra, akit a lábszárán és a bokáján is megharapott, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket okozott.

A kiszökött kutya támadásának az vetett végett, hogy az idős asszony kiabálására a férfi, annak élettársa, és az egyik szomszéd is odasiettek, erre az eb visszament az udvarra. A férfival szemben állatvédelmi bírságot szabtak ki, illetve közérdekű munka kiszabását indítványozták a férfival szemben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?