INSIDER

Kuruzslásért már két éve elítélték a baloldali kamuvideó álmentősét

Az MSZP tudott arról, hogy egy szó sem igaz abból, amit a magát mentősnek kiadó Németh Athina állít.
  • Szerző: Ripost

Egyértelmű, hogy az MSZP tudott arról, hogy egy szó sem igaz abból, amit a videóban, magát mentősnek kiadó Németh Athina állított. Arra, hogy egy szélhámos, újabb jel utal, hiszen az Origo információi szerint

EZEKET OLVASTAD MÁR?

a nőt 2018-ban jogerősen elítélték kuruzslás miatt.

Fotó: ripost

Tehát szó sincs arról, hogy a szocialistákat becsapták volna, és átverte őket a nő. Ez csak az ellenzéki propagandamédia segítségével az MSZP ügyetlen védekezése. Tudatosan csaltak azzal, hogy közzétették azokat a képtelen hazugságokat, amiket Németh Athina elmondott Korózs Lajosnak, a párt országgyűlési képviselőjének. És egészségügyi szakértőjének.

Németh Athina nemcsak álmentős – az Országos Mentőszolgálat és a betegszállító cégek nem sokkal a videó megjelenése után közölték, hogy nincs ilyen nevű alkalmazottjuk, és az egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában sem szerepelt a neve -, hanem, mivel jogerős ítélet van erről, kuruzsló is. Az Origo információi szerint a baloldali kamuvideóban szereplő nőt 2018-ban ítélték el.

Nyilvánvalóan az MSZP-nél is tudták, hogy amit a nő mond, az nem igaz, mégis elkészítették vele a videót, hiszen a politikai érdekük ezt diktálta, és hogy alátámasszák a nyilvánvaló hazugságokat, az Országos Mentőszolgálat Markó utcai székháza előtt állva ismételte meg azokat Korózs Lajos. Egyértelműen azt tudatosítva a nézőkkel: a mentőtisztnek mondott asszony egyenesen az Országos Mentőszolgálat mentőtisztje.

A baloldali kamuvideós botrány után egyébként az Emberi Erőforrások Minisztériuma büntetőfeljelentést tett rémhírterjesztés miatt.

Egyelőre semmiféle következménye nincs párton belül a csalásnak.

Az Origo többször kereste Tóth Bertalan pártelnököt és Korózs Lajost, hogy vállalják-e a felelősséget, vagy Korózs Lajos lemond-e bizottsági tisztségéről és parlamenti mandátumáról. Válasz nem érkezett. A Hír TV kamerája elől pedig Korózs Lajos elmenekült.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?