INSIDER

Kovács Zoltán: a baloldal tudatosan félrevezeti a közvéleményt

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint Gyurcsányék tudatosan félrevezetik a közvéleményt.
  • Szerző: Ripost

A baloldal, „élükön Gyurcsány Ferenc pártjával„ tudatosan félrevezeti a közvéleményt. ”A járvány kezdete óta folyamatosan hazudnak és álhíreket terjesztenek„ – jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap az MTI-nek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Kovács Zoltán azt mondta: Magyarország – lakosságarányosan – az EU beszerzési rendszerén keresztül a jelenleg rendelkezésre álló összes vakcinákat megrendelte erre a félévre. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendileg 20 millió adag vakcinát rendeltek az Európai Unióból. A probléma, hogy Brüsszelből nem érkezik elegendő vakcina, a megrendelt mennyiséget sem képesek időben leszállítani. Ez nemcsak Magyarországon van így, hanem az egész Európai Unióban – tette hozzá az államtitkár.

Ezért vásárolt a magyar kormány még Oroszországból és Kínából is vakcinát, további hétmillió adagot.

„Ismét arra kérjük a baloldalt, hogy ha már nem segítik a járvány elleni védekezést, legalább ne hátráltassák azt hamis híresztelésekkel” – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?