INSIDER

Koronavírus: újabb fertőzötteket találtak Pápán

Egyre súlyosabb a helyzett Pápán, de jó hírek is érkeztek a Veszprém megyei városból.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, tombol a koronavírus Pápán. Korábban egyetlen hét leforgása alatt harminchárom új fertőzöttet találtak a városban. Köztük volt egy óvónő és egy idősotthon lakója, illetve egy gyermekorvosi ügyeleten dolgozó asszisztens is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emiatt Müller Cecília országos tiszti főorvos gócponttá nyilvánította a Veszprém megyei várost.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Emelkedett a pápai koronavírus-fertőzöttek száma – jelentette be Áldozó Tamás polgármester a Pápa Városi Televízió hivatalos Facebook-oldalán, amit elsőként a Blikk vett észre.

A bejelentésből kiderült, hogy újabb hat pápai lakosnak lett pozitív a koronavírustesztje. Így összesen 43 koronavírusos személyről tudni Pápán. Karanténba pedig ennél jóval többen vonultak, 188 helyi polgárról van szó.

De jó hírekkel is szolgált a polgármester, mint kiderült a tesztekből, 8 bölcsődei dolgozónak negatív lett az eredménye.

8 bölcsődei dolgozó tesztje negatív lett (Híradó 2020.08.12.)

8 bölcsődei dolgozó tesztje negatív lett (Híradó 2020.08.12.)

A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés és 35 fő járványügyi zárlat alatt áll – közölte az augusztus 12-én 20 órakor tartott sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás polgármester. A városvezető kiemelte, a Napsugár Bölcsőde munkatársai közül 8 fő esetében már a második teszt is negatív.

Közzétette: Pápa Városi Televízió – 2020. augusztus 12., szerda

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?