INSIDER

Új randihelyszíneket találtak a fiatalok, meg fogsz lepődni

A szingliknek az a legfontosabb kérdésük, hogy hol randizzanak pandémia idején. A kijárási korlátozás és a bezárt vendéglátó helyek miatt nincs sok lehetőségük.
  • Szerző: Ripost

Ki hitte volna, hogy a bútorbolt randihelyszín is lehet? Erre nem is gondoltunk addig, amíg minden nyitva volt és be lehetett ülni kávézókba, éttermekbe.

Bútorbolt is lehet randi helyszín

Új randihelyszíneket kellett kitalálni a korlátozások miatt

Szerencsére a pandémia idején sem kell lemondani a szerelemről, de az biztos, hogy teljesen felforgatta a randizás világát a koronavírus.

A bútorbolt nappalija kényelmes helyszín lehet egy találkához is

Az első találkozóra, érthető módon nem szívesen hívunk haza senkit, de nem lehet még beülni sehova, mert a korlátozások miatt nincsenek nyitva a kávézók, éttermek. Jó megoldás lehetne a szabadban, parkban vagy Duna parton sétálni randi gyanánt, de most az időjárás nem kedvez ennek a megoldásnak.

Az internetes csoportokban tippeket adnak egymásnak a randizó szinglik. Kiderült: a legnépszerűbb randihelyszín a bútoráruház. „Le lehet ülni a kanapékra, székekre, kicsit otthoni érzés, de mégse engedsz be idegent a lakásodba.”

A bútorboltos randin kívül számtalan zseniális ötlet született még. Íme a jobbnál jobb példákat felvonktató kommentek:

Létezik ugyanakkor privát mozi, illetve zártkörű wellness szolgáltató, mely ilyen helyzetekre kínál speciális szolgáltatást, igaz, ezeknek igencsak borsos áruk van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?