INSIDER

Új trükkökkel dolgoznak a pesti prostik a kijárási tilalom miatt

A koronavírusnak sok hatását ismerjük, de még mindig tudunk újat mondani – amire eddig talán nem is gondoltunk!
  • Szerző: Ripost

A kijárási tilalom a prostituáltak életét is megnehezíti, de, úgy tűnik, próbálnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Legalábbis Ferencvárosban ezt tapasztalják az emberek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Próbálnak alkalmazkodni a helyzethez / Fotó: Pixabay

A város egyik nyilvános csoportjában egy férfi posztolt erről:

„Bizonyára mások is tapasztalják, hogy az Üllői út és az abba futó utcák sarkain minden nap prostituáltak várják kuncsaftjaikat. Eddig csak este 8 után fogadott minket ez a látvány, de most már fél 4-től ezt tapasztaljuk„ – fogalmazott a csoporttag, aki arra célzott, hogy valószínűleg a kijárási tilalom miatt „hozták előre a műszakjukat” a prostituáltak.

„Nem tudom, más hogy van ezzel, de én elfogadhatatlanak tartom, hogy miközben az autónkkal a sarkon befordolunk, a 16 évet talán alulról súroló lányok majdhogynem beülnek az autóba, integetnek, vihognak, ajánlatot tesznek, ráadásul úgy, hogy ezalatt a feleségem és az óvodás gyermekünk is ott ül a kocsiban. A legfelháborítóbb az egészben, hogy mindezt köztéri kamerák alatt teszik, a hatóságok szeme láttára, akik már annyira közömbösek a témában, hogy oda sem néznek, amikor autójukkal elmennek mellettük„ - tette hozzá a férfi, aki szeretné, ha ez a helyzet megszűnne teljesen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?