INSIDER

„Áldott jó emberek voltatok, szívünkben örökké éltek” – írták a Kislángon meggyilkolt házaspárról

Egy sonka miatt kellett meghalnia egy idős házaspárnak Kislángon. A tolvaj, akit tetten értek, brutálisan meggyilkolta, majd egy aknába dobta őket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sonkalopáson ért egy idős, Fejér megyei házaspár egy tolvajt, aki nem tudni milyen megfontolásból, de megölte őket. A deltahirek.hu információi szerint a tettes vascsövet, kést és baltát is használt a bűncselekmény elkövetéséhez, egyiküket szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta. A rendőrség szinte azonnal elkapta a Kislángon meggyilkolt házaspár életének kioltóját.

Kislángon meggyilkolt házaspár

Fotó: Fejér megyei Hírlap

Az eset mélyen megdöbbentette az egész országot, mindenkit sokkolt a szinte felfoghatatlan tett. A rendőrség forró nyomon, egy órán belül azonosította az elkövetőt. Míg a sonka ellopása miatt akár felfüggesztettel is megúszhatta volna, valószínűleg életfogytiglanra fogják ítélni a kettős emberölés, és brutális vérengzés miatt.

„Áldott jó emberek voltatok, szívünkben örökké éltek” – írta a házaspár egy ismerőse a közösségi médián.

A feol.hu elérte Rumpler Tibor polgármestert, aki a településen eluralkodó döbbenetről számolt be a lapnak. A gyilkosság áldozatául esett jóravaló – így fogalmazott a faluvezető –, idős házaspár a Szabadság utcában élt, a feltételezett elkövetőt ő nem ismeri.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?