INSIDER

„Kézzel-lábbal ellenkeztem„ – kétszer is megerőszakolták a magyar sztárt

A fiatal lányért sokan rajonganak, és talán nem is gondolnák, hogy mennyi megpróbáltatáson kellett már keresztülmennie.
  • Szerző: Ripost

Még csak 18 éves a nyíregyházi Laskai Lili, művésznevén Lil G, aki ugyan már meghódította a világhálót dalaival, és a legjobb magyar női rapperként emlegetik, magánéletében viszont sok borzalmat kellett átélnie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?Laskai Lili – LIL G? (@lil_g_official_real) által megosztott bejegyzés

„Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam„ – nyilatkozta a Blikknek a lány, akit kétszer is megerőszakoltak. Az első esetkor még csak 15 éves volt: egy bulin egy drogos férfi szemelte ki magának. Nemrég pedig még egy ilyen trauma érte.

„Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel-lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból” – idézte fel a hátborzongató részleteket Lili, aki csak felületesen ismerte a férfit, de meg sem fordult a fejében, hogy meg akarja erőszakolni. Bár szörnyű dolgokon ment keresztül, mégsem tett feljelentést, mert attól tart, ismét veszélybe kerülne.

Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem„ – mondta Lil G, aki civil kedvesével nem régóta alkot párt, de komoly terveik vannak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?