INSIDER

Két nappal ezelőtt Győrfi Pált is beoltották, így érzi most magát

Győrfi Pál az elsők között jelentkezett a vakcináért, és már be is oltották. Elárulta, hogy teljesen jól van, és egyre több kollégája szintén beoltatja magát.
  • Szerző: Ripost

„Hétfőn kaptam meg az oltást az Üllői úti klinikán, ami egy igazán megható pillanat volt. Érdekes élmény volt, hogy a váróban egészségügyi dolgozók tartózkodnak, hiszen máskor itt a betegek várnak. Az oltóponton szép rendben ment minden, volt egy adatfelvétel és egy vizsgálat is. A személyzet roppant aranyos volt, jó hangulatban telt az itt töltött idő.” – mesélte a Borsnak Győrfi Pál, majd azt is elárulta: teljesen jól van, a szúrás sem fájt neki, és még csak kicsit sem fáj a karja.

Köszönet az oltópontok dolgozóinak a gondosságért és a kedvességért! #vigyázzunkegymásra #neféljazoltástól

Közzétette: Győrfi Pál2021. január 5., kedd

Az OMSZ szóvivője azt is elárulta: egyre többen jelentkeznek az oltásért a mentők közül is, akiknek már csak a munkájukból adódóan is nagy szükségük van rá, hiszen nap, mint nap találkoznak koronavírusos betegekkel. Azt is hozzátette: nem csak ő, de kollégái sem éreznek azóta sem semmiféle mellékhatást.

„Állítólag már az első oltás után egy héttel elkezd kialakulni az immunitás, de a maximális védettséget csak a második oltás után nyolc-tíz nappal érjük el. Nagyon várom ezt a pillanatot és persze azt, hogy a feleségem – aki nem egészségügyi dolgozó – is megkaphassa, hogy az egész család fellélegezhessen. Abban bízom, hogy a társadalom nagy része felveszi az oltást, így kialakul majd a védettség és mindannyian túl leszünk ezen.” – emelte ki Győrfi Pál, aki arról is beszélt: már tavasz óta szorított, hogy minél hamarabb legyen vakcina, és nagyon örül, hogy hazánkban is elkezdték az oltást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?