INSIDER

„Képtelenek vagyunk elfelejteni a gyermekünket” – a meggyilkolt 6 éves Leonetta sírját kókuszos üdítővel locsolják a szülei

Most lenne 8 éves a szekszárdi Leonetta, akit unokatestvére gyilkolt meg.
  • Szerző: Ripost

Most ünnepelte volna 8. születésnapját a Szekszárdon meggyilkolt Kalányos Leonetta. Az akkor 6 éves kislányt unokatestvére, a 19 éves Dániel gyilkolta meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislány holttestére az egyik testvére talált a házuk mögött csordogáló patakban. Mint kiderült, a gyilkos a gyermek fejét egy térkővel zúzta szét, a kislánynak esélye sem lett volna a túlélésre.

Fotó: Bors

„Vannak fejlemények és nincsenek – kezdte Kalányos Gábor fejét lehajtva, majd kifejezte értetlenségét, hogy még mindig nem született meg az ítélet. – Tudják mit? Én azt mondom, nem kívánom, hogy Dani börtönbe kerüljön! Engedjék csak ki! Ne a bíró hirdessen ítéletet. Majd én megteszem!” – mondta határozottan, mire párja csitítani kezdte.

Képtelenek vagyunk a gyermekünket elfelejteni. Mindennap kimegyünk a sírjához. A múlt héten lett volna nyolcéves, akkor is összegyűlt a család a temetőben. A tortát még nem vágtuk fel, azt majd akkor tesszük meg, ha az Angliában dolgozó lányom hazajön – árulta el a családfő. – Leonetta kedvence a kaktuszos üdítő volt, ezért minden alkalommal megöntözzük vele a sírját – csuklott el Gábor hangja.

Az apa nincs róla meggyőződve, hogy unokaöccse egyedül követte el a brutális gyilkosságot. Szerinte az akkoriban sokat drogozó fiú erre nem is lett volna képes. A két családból a felnőttek nem találkoznak, de a gyerekeket nem tiltják egymástól.

„Az én gyerekeim és Dani testvérei egy osztályba járnak, felesleges lenni bármit is tennem az ellen, hogy érintkezzenek. Ők egyébként sem tehetnek semmiről” – mondta a Borsnak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?