INSIDER

Karácsonyi adakozók kapják a sztárszíveket

Idén 25. alkalommal indította el az országos Adventi Pénz­adománygyűjtést az Ökmenikus Segélyszervezet, az adományozóknak többek közt ismert emberek által készített mézeskaláccsal köszönik meg a felajánlást.
  • Szerző: Ripost

„A járvány miatt most még több család került nehéz helyzetbe, és a gazdasági következmények éppen azokat érintik leginkább, akik eleve nehéz helyzetben éltek, tartalékok nélkül” – hangsúlyozta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet / Facebook video

A koronavírus átírta az Ökumenikus Segélyszervezet sztárokban gazdag, nagy közös mézeskalácssütési tervét: az ismert emberek idén otthonukban készítik az ünnepi finomságokat, amikkel az adományozókat ajándékozzák majd meg.

Fotó: Fekete Daniel / MÖS

A miniszterelnök felesége, Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete is otthonában sütötte a karácsonyi finomságot az adományozóknak a családjával.

„Idén a járvány miatt sajnos nincs lehetőség arra, hogy önkéntestársaimmal együtt, közösségben készülődjünk, így most mindenki otthon díszít, de az üzenetünk változatlan: kérjük, ha tehetik, csatlakozzanak idén is az ünnepi összefogáshoz, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet minél több rászorulónak tudjon segítséget nyújtani! Ezekben a mindannyiunk számára nehéz hónapokban se engedjük el a rászorulók kezét!” – hívta fel a figyelmet Lévai Anikó a jótékonysági szervezet Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében.

Otthonról is adakozhatunk

Hívja a 1353-as adományvonalat! Minden hívás és SMS 250 forint adományt jelent.

Wolf Kati énekesnő idén is önkéntesként segít
Fotó: Fekete Daniel / MÖS

A Tesco magyarországi üzleteiben a szeretet.éhség adománykuponok vásárlásával is támogathatjuk a gyűjtést.

 

És ezeket olvastad már?