INSIDER

Karácsony megint megbukott: ennyire nem ismeri Budapestet

Nem szabad Karácsony Gergelyre bízni Budapestet, hiszen egyértelmű, hogy nem is ismeri a várost.
  • Szerző: Ripost

Karácsony Gergely egyszerűen nem ismeri Budapestet, folyton „eltéved”, ezért nem szabad rábízni a „nemzet fővárosát” – mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

A Fidesz ifjúsági szervezetének politikusa úgy fogalmazott, Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg, újabb tantárgyból bukott meg.

Azt eddig is tudtuk, hogy kihívásokkal küzd a matematika területén. Elég csak arra gondolni, hogy nyereségként magyarázza az egymilliárd forintos veszteséget elérő parkolási botrányt – fejtette ki Borbély Ádám.

Kiemelte, az is ebbe a körbe tartozik, hogy a „rossz gazdálkodás miatt Zuglót egy kétmilliárdos hitelkeret tartja lélegeztetőgépen”.

A Fidelitas budapesti elnöke elmondta, öt éve, amikor Karácsony Gergely a helyiek segítsége nélkül nem tudott volna megmutatni Gyurcsány Ferencnek egy iskolát, azt gondolták, majd belejön. „De a helyzet csak romlott” – jelentette ki.

Borbély Ádám a sajtótájékoztatón levetített egy videót, amelyen Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatainak részletei láthatók.

A felvételt ismertetve hangsúlyozta,

Karácsony Gergely egy interjújában zavarba ejtő magabiztossággal állítja, hogy Csepel Észak-Pesten van.

Egy másik nyilatkozatról pedig elmondta, „ennél is kínosabb”, hogy Karácsony Gergely „zuglói polgármesterként a Városligettel sincs képben”, szerinte ugyanis ott a helye a Nemzeti Múzeumnak.

„Az már csak mellékes, hogy Isztambult Törökország fővárosának állította be” – tette hozzá Borbély Ádám.

 

És ezeket olvastad már?