INSIDER

Jakab balesetet okozó sofőrje az Auschwitzban győzelem jelét mutató jobbikos

A Jobbik-elnök Jakab Péter hétfői baleseténél az autót az a Hajnády Kristóf Endre vezette, aki Auschwitzban győzelmi jelet mutatott.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Hiába próbálja a Jobbik eljátszani, hogy leszámoltak a múlttal, a pártban és a vezetőség közvetlen környezetében még mindig találhatóak antiszemita figurák. Jól példázza ezt a párt elnökének, Jakab Péternek az esete, aki hétfőn szenvedett autóbalesetet. A Pesti Srácok információi szerint az autót nem Jakab vezette, hanem Hajnády Kristóf, aki egy korábbi auschwitzi látogatása során a győzelem jelével pózolt egy fényképeken.

Hajnády Kristóf Auschwitzban is megfordult

Hajnády Kristóf így pózolt Auschwitzban
Fotó: facebook

A Pesti TV helyszínen készült felvételén ugyan nem látszik egyértelműen a figura, de a korábban közölt fotók alapján világos, hogy Hajnády ott volt a baleset helyszínén, azt pedig maga Jakab állítja, hogy nem ő, hanem egy férfi vezette a Skoda Superb típusú, felső kategóriás kocsit.

Azt is lehet tudni Hajnádyról, hogy a háborús bűnös Alfred Jodl az egyik példaképe, de szélsőséges nézeteit támasztja alá az az apró tény is, hogy Adolf Hitler fotóját is megosztotta. Ez az ember pedig pedig úgy tűnik, hogy még mindig Jakab Péterék stábját erősíti, úgy látszik, az a fránya néppártosodás még mindig komoly aknákkal van kikövezve, a Jobbik szavahihetőségét viszont immár nem is tudjuk, hogy hányadik alkalommal cáfolja meg egy-egy “véletlenül” előkerülő régi harcostárs.

Hajnády Kristóf és Vona Gábor
Fotó: facebook

Érdemes néhány szót szólni arról is, hogy a nép gyermeke és barátja, a parizerrel, kiflivel és piros arannyal pózoló Jakab Péter szolgálati autója bizony nem egy Zastava, Trabant, vagy egy régi Suzuki volt, hanem egy felső kategóriás Skoda Superb, amelyet bizony az adófizetők raknak a krumplikirály feneke alá.

Korábban a Mandiner írt arról, hogy Hajnády Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő munkatársaként dolgozott, a választókerületi stábjának tagjaként tevékenykedett, és ebben a minőségében jobbikos országos vezetőkkel is találkozhatott. Mirkóczki sajtóügyeit is Hajnády intézte, emiatt jelen volt minden fontos rendezvényen, sajtóeseményen, és intenzíven részt vett az akkori kampányban is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?