INSIDER

Ismét lebukott: M. Richard kokainos partin szilveszterezett

A rendőrség vetett végett a Dózsa György úti gázoló bulijának.
  • Szerző: Ripost

Szilveszter éjszaka egy M. Richárdhoz köthető pizzériábanl 10 embert állítottak elő – értesült az ATV. A tagokat a rendőrség kábítószer birtoklása miatt vette őrizetbe. Az értesülések szerint egyikük maga M. Richárd volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tudni, három nő és hét férfi szórakozott a pizzériában. A rendőrség kihallgatta őket és a járványügyi szabályok megsértése miatt 60 napra bezáratta az éttermet.

M. Richárd

Az ügyészség később közleményben erősítette meg, hogy a Dózsa György úti balesetben részes egyik sofőr letartóztatását indítványozza, miután a férfi ellen újabb büntetőeljárás indult, amelyben a megalapozott gyanú szerint 2020. december 31-én többféle kábítószert szerzett meg és fogyasztott. A nyomozó hatóság kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki. Az ügyészi fellebbezés alapján ismét kényszerintézkedés hatálya alá került, azonban nem letartóztatását, hanem bűnügyi felügyeletét rendelte el a másodfokú bíróság – áll a Fővárosi Főügyészség közleményében. Hozzátették: az újabb, szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmény megalapozott gyanúja arra enged következtetni, hogy a vádlott szándékosan és kitartóan semmibe veszi a jogszabályokat, ettől a büntetőeljárás ténye és az enyhébb kényszerintézkedés sem tartja vissza. Éppen ezért a bűnismétlés valós és fokozott veszélye miatt a Fővárosi Főügyészség indítványt tett a bírósághoz, hogy rendelje el a vádlott letartóztatását.

MInt írják: az ügyben a kényszerintézkedésről a Fővárosi Törvényszék fog határozni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?