INSIDER

Ismerőse tüntethette el a maglódi vállalkozó holttestét

A gyanúsított börtönben van, és szeptember végén döntenek arról, meghosszabbítják-e a letartóztatását.
  • Szerző: Ripost

Közreműködött a holttest eltüntetésében – ezzel gyanúsítják azt a férfit, akivel Pintér Gyula vállalkozó a műhelyében találkozott, mielőtt nyoma veszett volna. Az illetőt bő két hónapja zárták börtönbe.A luxuskocsik javításával foglalkozó maglódi vállalkozónak, Pintér Gyulának május 10-én veszett nyoma. A rendőrség eleinte eltűnésként kezelte az ügyet, aztán személyi szabadság megsértése miatt nyomoztak, a jelek szerint pedig jelenleg már emberölés miatt - írja a Bors.

Május végén vették őrizetbe azt a férfit, aki közvetlenül Gyula eltűnése előtt a gyömrői műhelyében járt biciklivel. Õ találkozott vele utoljára. Legfrissebb információink szerint L.-t letartóztatták, azóta pedig egy Pest megyei büntetés-végrehajtási intézetben várja sorsának alakulását.

Szeptember végén döntenek arról, meghosszabbítják-e a letartóztatását. A lap úgy értesült: a férfit – aki korábban egyedi azonosítójel meghamisítása és orgazdaság miatt három évet töltött börtönben – azzal gyanúsítják, hogy közreműködött Pintér Gyula holttestének elrejtésében. Ebből az következik, hogy a nyomozók immár azt feltételezik: a vállalkozó nem él, és nem természetes halált halt.

A fejleményekkel kapcsolatban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, András Tamás leszögezte: az értesülést nem kommentálják, és a folyamatban lévő nyomozás részleteiről az eljárás jelenlegi szakaszában nem adnak tájékoztatást.

És ezeket olvastad már?