INSIDER

Időjárás: El sem hisszük, hány fok lesz a napokban

Többnyire napos lesz az idő, a hőmérséklet pedig általában 20 fok felett lesz.
  • Szerző: szbd

Szerdán a napos időszakok mellett ismét többször megnövekszik a gomolyfelhőzet, de számottevő csapadék nem várható – írja az idokep.hu. A keleti országrészben még élénk lesz az északi-északkeleti szél. Napközben 18-24 fokra van kilátás.

Fotó: idokep.hu

Csütörtökön is folytatódik a napos-gomolyfelhős idő. Keleten, északkeleten lehet valamivel több, nyugaton kevesebb felhő az égen, de számottevő csapadék sehol sem várható. Keleten az északi, nyugaton a déli-délkeleti szél élénkülhet meg. A legmelegebb órákban 20-25 fokot mérhetünk.

Pénteken és szombaton is napos-gomolyfelhős idő ígérkezik, csapadék nélkül. Északnyugaton helyenként élénk lehet a légmozgás. Pénteken 22-27, szombaton már 23-28 fokra számíthatunk a legmelegebb órákban.

Vasárnap is meleg időre számíthatunk, és napsütésből sem lesz hiány, viszont záporok, zivatarok már előfordulhatnak. Előreláthatólag több zivatarra a nyugati és északi országrészben van esély. A szél északnyugaton és zivatarok környezetében támadhat fel. A maximumok 22-28 fok között alakulnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?