INSIDER

Hollik István: baloldali hangulatkeltés kezdődött

Már meg is indult a baloldali hangulatkeltés „a kamupártok elleni” törvénymódosításról – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
címkék:
  • Szerző: WM

Az egyes választási tárgyú törvények módosításáról kedden benyújtott javaslat célja a kamupártok indulásának megakadályozása azzal, hogy országos listát csak az a párt állíthat, amelyik a 106-ból legalább 50 egyéni jelöltet állít. Ez már elég biztosíték a valódi támogatottságra

- mutatott rá Hollik István, aki hangsúlyozta:

A módosítás nem kényszeríti közös listára a baloldali pártokat, állíthatnak akár két külön listát is. Minden ezzel ellentétes állítás csak hangulatkeltés

Hollik István
Fotó: Mohai Balázs / MTI

A kommunikációs igazgató szerint szintén hangulatot kelt, és nem mond igazat az, aki a parlament normál működését összemossa a járvány elleni védekezéssel. Leszögezte:

Az Országgyűlés normál rendben működik, és működni is fog. Bármelyik országgyűlési képviselő, illetve a kormány törvényjavaslatot nyújthat be, amit meg fognak vitatni.

Hollik István azt is mondta, ettől teljesen függetlenül, kedden a kormány rendkívüli felhatalmazást kapott 90 napra, a járvány elleni védekezéshez.

De csak ehhez, ezt a két dolgot ezért nem lehet összekeverni. Veszélyhelyzetben most végképp nincs szükség az álhírterjesztésre, most összefogásra van szükség – jelentette ki a kommunikációs igazgató.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?