INSIDER

Hallottál már róla? Nagy sikere lehet az új magyar applikációnak

Egy új magyar applikáció számolja ki, mennyire éljük környezettudatosan a napjainkat. Az applikáció saját fejlesztésű algoritmus alapján, mérőszámokkal ad visszajelzést arról, mennyire óvjuk a természetet.
  • Szerző: Ripost

A Földemért Nonprofit Kft. fejlesztőcsapata főleg fiatalok körében szeretné népszerűvé tenni az új applikációt. Elsődlegesen a 15-20 éves korosztályt célozzák meg, mert ők a felnőttkor küszöbén állnak: tudatosságuk befolyásolhatja azt, hogy milyen jövő elé nézünk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: holnapp.hu

„Az app és a fejlesztés mottója megegyezik: A HOLNAPP tőletek lesz jobb, tőletek lesz más!„ - kezdte a -nak Koczka Máté PR tanácsadó, utalva arra, hogy mindenkinek felelősséget kell vállalnia a környezetvédelemért és a bolygó megóvásáért.

Fotó: holnapp.hu

„A regisztrálók meg tudják osztani a tevékenységeiket, élményeiket egymással, majd folyamatosan nyomon követhetik, mennyire élik környezettudatosan az életüket, hogyan viszonyulnak a világ kihívásaihoz. Az alkalmazásban fotókat és videókat is meg lehet osztani, melyeket a regisztrált felhasználók véleményezhetnek. Ezáltal visszacsatolást kapnak tevékenységükről. A képernyőn egy jövőbe mutató luxus sportautó műszerfala jelenik meg a felhasználók előtt, amely egy számbeli visszacsatolást is ad a tevékenységükről. Az ingyenes HOLNAPP alkalmazást december 12-től bárki letöltheti saját készülékére” – mondta Koczka Máté.

És ezeket olvastad már?