INSIDER

Gyurcsány polgármestere lebuktatta a baloldal oltásellenes kampányát

Az a céljuk, hogy minél több ember betegedjen meg, és veszítse életét, mivel ettől politikai hasznot remélnek.
  • Szerző: rp

Miközben az egész Európai Unióban Magyarországon oltották be a második legtöbb embert, a baloldal minden erejével próbálja akadályozni az oltási programot. Szaniszló Sándor, Pestszentimre DK-s polgármestere nagy igyekezetében akarata ellenére leleplezte Gyurcsány Ferenc és társai oltásellenes stratégiáját – írja az Origo.

Szaniszló szinte diadalmasan jelentette be, hogy a kerületben nem sikerült beadni több száz kínai vakcinát, kiderült, hogy minden erejükkel próbálják akadályozni, hogy az emberek beoltassák magukat. Gyurcsány polgármesterének állítását megcáfolva ugyanis tömegével jelentkeztek a kerületiek, hogy ők szívesen beadatnák maguknak a vakcinát, de senki sem kereste őket. Szaniszló kapkodni kezdett, folyamatosan módosítgatta, majd törölte a posztot, azóta pedig a baloldali médiában magyarázkodik, de eközben újabb kínos önleleplezésekbe szalad bele.

Szaniszló tett keresztbe sajá főnökének, Gyurcsánynak
Fotó: Origo

A baloldali politikusok és propagandasajtójuk kétségbeesetten kezdték védeni Szaniszlót, mivel lebuktak. Karácsony Gergely főpolgármester is Szaniszló védelmére kelt, azt állítva, hogy Szaniszló valójában oltáspárti.

A baloldali pártok mindig intenzíven kampányoltak a kormány által vásárolt kínai és orosz vakcina ellen. A rekorder ezen a téren a DK volt, a párt milliós tételben fizetett oltásellenes bejegyzések hirdetéseiért a Facebook hirdetéstárán fellelhető adatok szerint.

Gyurcsány Ferenc január 17-én például a következőt írta a legnagyobb közösségi oldalon: „Jogod van megválasztani a vakcinát. Jól teszed, ha csak olyan vakcinát használsz, amit engedélyeztek az EU-ban. Ez itt most nem politika. Ez több annál. Ez élet. Vigyázz magadra és vigyázz ránk! Kérlek!”

Ennek a bejegyzésnek a hirdetésére több mint kétszázezer forintot költött a DK elnöke.

Fotó: mti

Sőt, a Gyurcsány vezette baloldal már tavaly ősszel aláírásgyűjtésbe kezdett a keleti vakcinák ellen hergelve a népet. A baloldali propagandasajtóval kéz a kézben azt is hangoztatták, hogy a magyar hatóságok kizárólag politikai nyomásra engedélyezték a keleti vakcinákat.

A DK mindent elkövet annak érdekében, hogy minél kevesebb vakcinát adjanak be az embereknek. Az utóbbival az a céljuk, hogy minél több ember betegedjen meg, és veszítse életét, mivel ettől politikai hasznot remélnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?