INSIDER

Gyurcsány polgármestere, László Imre is elismerte, hogy soron kívül adatta be magának az oltást

Elismerte Újbuda DK-s polgármestere, László Imre, hogy soron kívül kapta meg a koronavírus elleni vakcinát, pedig még nem lett volna rá jogosult.
címkék:
  • Szerző: WM

Két napja derült ki, hogy Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármestere jogosulatlanul kért és kapott koronavírus elleni védőoltást január elején. Azóta az is kiderült, hogy nemcsak saját magának, hanem a feleségének is beadatta.

László Imre az ATV egyik reggeli műsorában azt mondta, hogy „behívták” abba a kórházba, ahol korábban igazgató volt. Az oltási rend szerint eddig csak az egészségügyben dolgozók és az idősotthonok lakói kaphattak oltást, az újbudai DK-s polgármester értelemszerűen nem tartozik egyikbe sem – írja az Origo.

Karácsony Gergely (balra) és László Imre, Újbuda DK-s polgármestere

László Imre eddig nem reagált, most a baloldali Indexen keresztül próbált magyarázkodni, ugyanúgy, ahogy Hiesz György is: ő nem is tudta, hogy neki nem jár az oltás.

A baloldal a járvány kezdete óta mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltassa a járvány elleni védekezést, és a halálkampányukkal sokakkal akarják elhitetni, hogy a vakcinák veszélyesek. Ennek ellenére éppen a Gyurcsány-féle koalíció tagjai sorra buknak le azzal, hogy soron kívül oltatták be magukat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?