INSIDER

Gór Nagy Mária megdöbbentő vallomása: „A férjem vérben úszva talált rám”

Kirabolták a neves színésznőt egy budapesti villamoson. A történtek olyannyira megrázták, hogy nem is nagyon emlékszik, mi történt vele.
  • Szerző: Ripost

Egy héttel ezelőtt durva balesetet szenvedett Gór Nagy Mária. A szörnyű pillanatokra a mai napig bőrvarratok és a testét borító kék-lila foltok emlékeztetik. A színésznőt meglopták és lelökték az egyik fővárosi villamosról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsére már jobban van, és a történtekről a Story magazinnak mesélt, már amire vissza tud emlékezni a sokkhatástól.

Fotó: TV2

„Arra még emlékszem, hogy fél nyolc körül hazafelé tartottam a villamoson, utána viszont képszakadás. Nem tudom, mi történt addig, amíg a férjem, Buda szó szerint vérbe fagyva nem talált rám az otthonunkban, bár igazából erre sem emlékszem, csak az ő elmondásából rakjuk össze a képkockákat” – mondta Gór Nagy Mária a lapnak.

Férje azonnal kórházba vitte a színésznőt, ahol 12 öltéssel varrták össze a fejsebét, infúziót is kapott, továbbá számos vizsgálaton át kellett esnie. Máriának agyrázkódása lett és eltörött a csuklója.

„Az tény, hogy kizsebeltek. A táskámból eltűntek az irataim, köztük a védettségi igazolványom, valamint a bankkártyám, ami nálam volt. A hátamhoz volt fordítva a táska, a rendőrök szerint ez felhívás a zsebeseknek” – tette hozzá szomorkásan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?