INSIDER

Gödöllői erőszak: Piroska nem tudja, hogyan magyarázza meg kislányának a sérüléseit

Az asszony éppen munkába tartott, amikor rátámadt egy huszonéves fiatal.
  • Szerző: Ripost

Mint arról is beszámolt, kedden hajnalban a gödöllői HÉV-en egy fiatal férfi meg akart erőszakolni egy 47 éves édesanyát. Az asszony egyedül utazott a kocsiban, éppen munkahelyére tartott, amikor a Szilasliget megállónál felszállt a férfi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megdöbbentő részleteket tudott meg a Metropol a 47 éves családanya történetéről, akinek fogalma sincs, hogyan magyarázza el a kislányának az esetet.

Fotó: Bors / Végh István

„Csak ők ketten voltak a HÉV-kocsiban, így esélye sem volt segítséget kérni. Nem pánikolt be, ura volt a helyzetnek, és megpróbált túljárni a támadó eszén. Felajánlotta az értékeit, és igyekezett a férjére hivatkozva elmenekülni, sajnos nem sikerült neki. Mivel az erőszaknak ellenállt, a férfi eltörte az orrcsontját, kirúgta a fogát, ami miatt össze kellett varrni a száját. Egy 47 éves hölgyről beszélünk, aki elég nehezen tudja elmagyarázni a kislányának, hogy mi történt reggel anyával. Csendre, nyugalomra, és persze időre van szükségük, hogy feldolgozzák a történteket” – mesélte Hatolkai Máté, a Kalória Gödöllői Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Az elkövető felkutatására 10 fős nyomozócsoport alakult, ám az illetőt egyelőre nem sikerült elfogni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?