INSIDER

Fordulat VV Fanni ügyében: vádat emelnek hamarosan B. László ellen

Hamarosan vádat emelnek a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László ellen.
  • Szerző: Ripost

Néhány héten belül vádat emelnek a Novozánszki Fanni megölésével gyanúsított B. László ellen. A főügyészség ugyanis elárulta, már az ügyészségen vannak az iratok a vádemeléssel kapcsolatos döntés érdekében.

Mint ahogy arról a is beszámolt, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. A házi őrizetben lévő férfi továbbra is kitart amellett, hogy nem ölt meg senkit. Néhány héttel ezelőtt a nagybátyján keresztül azt mondta a Borsnak, hogy vállalja a következményeket a tetteiért.

„Tudom, hogy hibáztam, és nagyon bánt a dolog. Most már nekem is meggyőződésem, hogy akiknek átadtam Fannit, nem tisztességes céllal jöttek, nem orvoshoz vitték, és rossz emberek. Sajnálom, hogy Fanni nem tud jelentkezni, és rettentően bántana, ha kiderülne, hogy valami rossz történt vele. A tárgyaláson nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni a családjától, és a saját szeretteimtől is, hogy bíztak bennem, én mégis rosszul cselekedtem. Hülyeség volt egy ájult nőt elvinnem, és vállalom a következményeket. De ennyit tettem, nem többet” – mondta B. László.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?