INSIDER

Figyelmeztet az ufó-szakértő: szétroppanthatják a Földünket, mint egy diót

Hátborzongató jövőképet festett le a szakértő, aki szerint az emberiségnek esélye sem lenne egy földönkívüli támadás során.
  • Szerző: Ripost

Ha valaha is idegen látogatók érkeznének, hogy elfoglalják a Föld bolygót, az embereknek esélyük sem lenne. Sőt, egy híres ufó-szakértő szerint „szétroppantanák ezt a bolygót, mint egy diót”.

Nick Pope, aki a Védelmi Minisztérium számára vizsgálta az univerzális földönkívüli objektumokat, nemrég kijelentette: „az embereknek végük, ha az ufók ránk támadnak, mert a fegyvertechnológiájuk valószínűleg évmilliárdokkal fejlettebb a miénknél.”

Nick Pope ufo-szakértő
Fotó: Youtube

A szakértő szerint ráadásul nem jöhet szóba az a lehetőség, hogy az emberiség hirtelen kitalál egy megoldás, amivel lerendezné az UFO problémát.

Véleményét kifejtette, miszerint az emberiség két-háromszáz év alatt rengeteget fejlődött a technológia és tudományok terén. Így ha egy nálunk jóval idősebb civilizáció bukkanna fel, annak még fejlettebbek lennének az eszközeik, fegyvereik.

„Ahogy mondtam, több millió, talán néhány milliárd évvel előttünk járnak majd, és a technológiájuk megkülönböztethetetlen lesz a mágiától” – nyomatékosította Nick Pope a Metro oldalának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?