INSIDER

Néhány nappal a 18. születésnapja előtt vesztette életét a fiatal motoros Bátaszéken

Végignézte kisöccse halálát egy férfi. Gyakorlatozás közben bukósisak nélkül megcsúszott a vizes füvön a fiatal, azonnal életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

Szörnyethalt egy fiatal fiú hétfőn délután Bátaszéken, miután bukósisak nélkül motorozott a házuk előtt. Megcsúszott az út melletti vizes füvön és elesett, a motor pedig pont a fejére zuhant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A barátainak akarta megmutatni, hogy hogyan tud motorozni. A fiú bátyja végignézte testvére halálát, sírva nyilatkozott a Tényeknek. A fiatal áldozat néhány nap múlva lett volna 18 éves.

A bátaszéki elhunyt fiatal testvére (Fotó: Tények)

„Eszméletlen volt. Hiába próbálták újjáéleszteni stb, meghalt” – zokogta a gyászoló testvér.

A 17 éves fiú fejéről a motort a bátyja emelte le, majd azonnal segítséget kért. A helyszínre rohanó mentősök hosszú ideig küzdöttek az életéért, de sajnos nem tudták megmenteni.

A fiú a robogóját pár évvel ezelőtt vette, de jogosítványa nem volt hozzá. Családja hiába figyelmeztette a veszélyre, nem hallgatott rájuk. A tragédia napján a bukósisakja bent maradt a házban.

„Láttam, hogy nem mozdul, meg semmi. Egyből odafutottam, abban a percben, ahogy elesett. Dehát már késő volt…” – mondta elcsukló hangon az elhunyt motoros bátyja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?