INSIDER

Fia halála után eltűnt a 23 éves kiskunhalasi világbajnok édesapja

Egy ideje senkinek sem nyit ajtót a tragikusan elhnyt 23 éves fiú gyászoló édesapja. A szomszéd hétfőn látta, de azt mondja, a tesztelni érkező mentősök sem tudtak bejutni hozzá.
  • Szerző: Ripost

A pirtói Kossuth utca egyik háza elhagyatottnak tűnik: az egyik ablakon lehúzva a redőny, a másiknál a függöny mögül egy feldíszített karácsonyfa kandikál ki. Itt lakott szüleivel Fekete Patrik, a 23 éves kiskunhalasi világbajnok, aki április 9-én koronavírusban elhunyt. A tragédia még felfoghatatlanabb: a fiú édesanyja, aki szintén koronavírusos volt, fia előtt két nappal halt meg.

a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Patrikék házánál csend honol (Fotó: Ripost)

Patrik édesapját hatalmas sokk érte: először feleségét, majd fiát vesztette el. Próbáltuk beszélni vele, de a csengetésre nem nyitott ajtót. Szomszédja azt mondja, mostanában senkinek sem nyit. „Múlt héten egy mentőautó jött, hogy leteszteljék, de akkor sem jött ki” – mondja a nő, aki hétfőn látta a férfit mindössze. „Nem tudom mit eszik, vagy mi lehet vele. Szerintem még fel sem fogta ezt az egészet. Tegnap este egy hölgy jött egy fiatalemberrel, itt sírtak a kapujuk előtt, de akkor sem nyitott ajtót – mondja a nő.

Egy másik falubeli azt mondja, ő úgy tudja, a gyászoló édesapa is koronavírusos volt, sőt, a kórházba is bekerült. Azt mondja, ő sem tudja, most hol lehet a férfi, de úgy tudja, Baján élnek rokonai, és azt tervezi, hogy oda fog költözni.

a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Csordultig volt a postaláda is levelekkel (Fotó: Ripost)

A 23 éves kiskunhalasi világbajnok egykori lakhelyének postaládája is csordultig volt ottjártunkkor, látszott, hogy talán már két hete sem szedte ki belőle senki a leveleket. Mozgás mindössze az udvaron volt, egy láncra kötött fekete kutya ugrált a helyénél, és pár macska nyávogott a kapuban. Talán gazdáikat várják haza...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?