INSIDER

Felfoghatatlan fájdalom: bokorban találták meg az eltűnt édesanya holttestét

Hosszú ideig nem tudták gyermekei elérni a borsodi családanyát. Végül a rendőrség talált rá holtan, az is kiderült mi történt vele.
  • Szerző: Ripost

Cs. Zoltánné Emese úgy egy hónapig nem jelentkezett gyerekeinél, hiába próbálták egyre kétségbeesettebben elérni anyjukat, nem sikerült. Már ak­kor sokan rosszat sejtettek, Emesének ugyanis rejtélyes módon pont azután veszett nyoma szeptemberben, hogy a nő az élettársához utazott a szintén borso­di Vattára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül mivel nem láttak más megoldást, bejelentették eltűnését a rendőrségen. A hatóság emberei azonnal keresni kezdték az asszonyt, de sajnálatos módon múlt hétvégén holttan találtak rá. Vatta külterületén bukkantak a nő holttestére, akit a gyanú szerint élettársa gyilkolhatott meg.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Tudtuk, hogy azzal a férfival valami nem stimmelt, nem csoda, hogy a gyerekei aggódtak” – mondta szomorúan a Borsnak a család egyik ismerőse.

„Imádták az anyjukat, ahogyan az anyjuk is őket, bármitől megvédték volna Emesét, ha tudták volna. Reméljük, örökre hét lakat alá zárják azt az embert, aki ezt tette egy fantasztikus anyával. Úgy hallottuk, hogy az az ámokfutó halálra verte, majd elrejtette a testét egy bokros területen” – mondta a család ismerőse a lapnak.

A nő gyilkosát a rendőrség már őrizetbe vette. Családja összeroppant a gyász okozta fájdalom miatt.

„Annyira sajnálom, hogy nem lehettem melletted, és nem védhettelek meg! Sajnálom, Anya” – írta az egyik gyászoló fiú.

És ezeket olvastad már?