INSIDER

Felesége szeretőjére vadászott a pécsi vadász

Vérgőzbe borult egy pécsi vadász agya, amikor megtudta, hogy a feleségének szeretője van. Vadászpuskával indult vetélytársához
  • Szerző: Ripost

Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt kettős tragédia, amikor egy pécsi vadász töltött fegyverrel indult megbosszulni felesége félrelépését. Autójával azonban nekiütközött egy villanyoszlopnak a pécsi Tettye utcában, néhány méterre a céljától.

- Megvan a fegyver! Így kiáltott fel az egyik rendőr a baleset helyszínén pénteken – mesélte a !%-nak az az asszony, aki a hatalmas robajra szaladt ki az utcára.  – Azt hittem, beszakadt a tető, nagyon megijedtem.  Kinéztem, és azt láttam, hogy a kocsi eleje rommá tört, egy terepruhás férfi kóválygott az autó körül, mintha be lenne lőve, és egyfolytában káromkodott. Akkor még nem tudtam, hogy mire készült.

- A vadászt a féltékenység űzte. Feleségének a volt szeretőjét kereste, azt tervezte, hogy lelő engem – mondta el lapunknak az a férfi, aki a vadász célpontja volt. A vadász ellen a Pécsi Rendőrkapitányság nyomoz, mégpedig zaklatás miatt, mert már korábban fenyegette a férfit és családját. A rendőrség nyilatkozata szerint a rendőri intézkedés alkalmával lefoglaltak egy fegyvert, de azt nem részletezik, hogy pontosan milyent.

Információink szerint a férfi azt tervezte, hogy a szerető kivégzése után magával is végez, a Facebookon búcsúzott el ismerőseitől, és feleségéről egy meztelen képet is posztolt, de a bejegyzés azóta eltűnt a közösségi oldalról. A vadászt kórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják. A kidöntött oszlop miatt órákig nem volt áram az utcában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?