INSIDER

Hatalmas fordulat Fekete Dávid ügyében: bekövetkezett, amire mindenki várt

Teljesen felszámolják az egykori Megasztáros énekes rettegett autókereskedését. Ez nyílik majd helyette.
  • Szerző: Ripost

Heteken belül megkönnyebbülhetnek a győri lakosok, ugyanis új tulaj vette át Fekete Dávid autókereskedését. Hamarosan pedig a rettegett és gyűlölt FD Car felirat is lekerül a kerítésről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokak váltak átverés vagy csalás áldozatává ezen a helyen. Ám most a területen folyamatosan gépek dolgoznak, hiszen már egy jó ideje nem az egykori énekes bérli – tudta meg a Blikk.

Fekete Dávid még jó ideig sitten marad

Fekete Dávid még jó ideig sitten marad
Fotó: TV2

Úgy tudni, hogy az egykori autókereskedés helyén önkiszolgáló kocsimosó nyílik. Az új tulaj számára ez nem is meglepő, mivel autómosókat és benzinkutakat nyitott már több nagyvárosban is.

„Három hónapja vettük bérbe a területet, most tudtuk elkezdeni a munkát” – erősítette meg a Blikknek az egyik cégtulajdonos.

„Remélem, ősz végére, de várhatóan inkább decemberre elkészülünk, most zajlanak a földmunkák. Természetesen heteken belül a régi cégfeliratokat is levesszük, nem hiányzik nekünk ez a reklám” – ismerte el az illetékes, aki csak később tudta meg, hogy kié volt előtte a hely.

Így az üzletembernek köszönhetően nemsokára nyoma sem lesz Győrben a régi rossz emlékeknek.

Egyébként a gyanú szerint két éve, azaz 2019 áprilisában az énekes már igyekezett megszabadulni az FD Cartól. A céget végül egy daganatos betegséggel küzdő férfi nevére íratta át, aki azóta el is hunyt. Így terve nem járt sikerrel és minden bizonnyal ezért az üzletért is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?