INSIDER

Fájdalmas dolgokat mond az elszabadult pótkerék által megölt lány rokona

  • Szerző: Ripost

A kamionjával vontatott tréler egyik párhuzamos kereke szabadult el és okozott tragédiát, ha a sofőr az útra figyel vezetés közben, kicsi az esélye, hogy kiszúrja a szemközti sávba repülő kereket. A 41 éves férfi csak néhány kilométerrel odébb, egy pihenőnél vette észre, hogy valami nem stimmel. Ekkor odébb állt, de tenni már semmit nem tudott, nem is indult a kerék keresésére. A meghibásodott utánfutót szabályosan lerakta, és a kamionnal tovább folytatta az útját Szerbia felé. A rendőrök kora este a tompai határátkelőnél kapcsolták le és szállították vissza Komáromba, kihallgatásra.

Borzalmas tragédia ez a családnak, nem is tudom, valaha fel tudjuk-e dolgozni. Olyan fiatal volt, előtte volt még az élet! Õsztől egyetemre készült, mellette pedig dolgozott – mondta megtörten a fiatal lány egyik rokona a Blikknek.–

A pszichológus szerint ha valaki egészen biztosan nehezen szabadul majd a bűntudattól: Réka barátja, aki az autót vezette. A fiú hiába hívott segítséget, hiába volt ott hamar a mentőhelikopter, a lány életét nem lehetett már megmenteni.

Ilyen esetben, még ha nem is hibás az ember, akkor is az zakatol a fejében, hogy miért nem előzte meg a tragédiát, miért engedte, hogy a párja vele menjen, miért nem inkább ő halt meg – fejtegette Csehák Hajnalka pszichológus. Nem csoda hát, hogy Réka szerettei sokkos állapotban vannak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?