INSIDER

Ezért vágott kutyagumit a gazdihoz a dühös férfi

Sajátos módon jelezte egy járókelő a gazdinak, hogy szedje fel a kutyája ürülékét.
  • Szerző: Ripost

„Az egész a X. kerületi Tavas utcai kutyafuttatóban történt, ahol fél órája békésen játszottak a kutyáim egy idősebb férfi kutyusaival. Egyszercsak megjelent a kerítésnél üvöltözve egy férfi, hogy az egyikünk kutyája a második oszlop mellé ürített és szedjük fel azonnal” – emlékezett vissza a neve elhallgatását kérő fiatal nő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mondtam a másik gazdi helyett is, hogy mindjárt megyünk, köszönjük, hogy szólt. Gondoltuk, beszéd közben elindulunk arra a két csivavával, egy yorkshire terrierrel és egy tacskóval, hogy felszedjük az ürüléket” – meséli a -nak.

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

Mivel azonban nem abban a másodpercben indultak el, a férfi közölte, hogy bemegy a futtatóba és hozzájuk vágja a kutyagumit.

„Időt sem adva a dolgok rendezésére, szavait tett követte. Egy zacskóval a kezén felszedte a földről a kutyapiszkot, és hozzávágta a szerencsétlen gazdához. Majd a lepotyogott ürüléket felszedte, és megismételte a mozdulatot. Már nem voltam ott, amikor a kihívott rendőrök megérkeztek, de ilyen esetben szerintem nem sokat tudnak tenni” – vélekedik a nő.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?