Létrehozva: 2020.04.04.

Esküvő a koronavírus-járvány idején: Gázmaszkban vette el Tamarát a vőlegénye

A szerelemnek még a koronavírus-járvány sem tud gátat szabni. Bár Tamara és Szabolcs hónapokat készültek a nagy napjukra, a járvány miatt az esküvőjük nem úgy alakult, ahogy eltervezték. De ők nem hátráltak meg, szűk családi körben ugyan, de kimondták a boldogító igent.

Álmai esküvőjét szervezte hosszú heteken keresztül Tamara – hiába... 60-65 fős vendégsereg előtt mondták volna ki a boldogító igent, a szertartás után egy romantikus helyszínen buliztak volna reggelig. De az élet közbeszólt. Bár az újdonsült feleség eleinte csalódott volt, utólag azt gondolja, így is nagyon romantikus volt az esküvő minden egyes pillanata.

„Decemberben volt a lánykérés, és januárban el is kezdtük szervezni a menyegzőt, ami annyira jól sikerült, hogy hetek alatt kész voltunk mindennel. A vintage stílusú meghívókat kézzel készítettük, órákon keresztül csináltuk. Oda is adtuk a rokonságnak. Eredetileg május 2-án házasodtunk volna össze, a polgárit is aznapra terveztük. Az előrehozott polgári első időpontja 30-a lett volna, de azt is átraktuk 27-re. Volt egy megérzésünk, hogy mi van, ha elrendelik a kijárási tilalmat, és akkor nem tudunk összeházasodni. Viszont nagyon rugalmasan kezeltek mindent a hivatalban. Úgy érzem, jól döntöttünk, hogy előrehoztuk” – mondta el a Ripost-nak az újdonsült feleség.

Fotó: Ripost

Előre végigkóstolták a menüt is

„Eredetileg 60-65 fős esküvőt terveztünk. Találtunk is egy gyönyörű, meghitt éttermet a bulira és a vacsorára. A menüt kiválasztottuk, végigkóstoltuk, a díszítés is megvolt. Szóval mindent leszerveztünk, de ezt a részét az esküvőnek most el kellett halasztanunk. Lemondtuk a papot, így a templomi szertartás is jövőre csúszik” – magyarázta Tamara, aki végül szűk családi körben mondta ki az igent Szabolcsnak.

Titokban odaszervezték a szülőket

„A vendégek közül heten jöhettek most el. Az édesanyám, az öcsém, a bátyám, a párom szülei, a húga és a férje. Anyósomék messze laknak, Kecskemét mellett, az én szülőfalum pedig Zemplénben van. Bár Budapesten élünk, az esküvőt a szülőfalumba terveztük. Úgy volt, hogy a párom családja nem is jön el, és a kedvesem is ezt kérte tőlük. Volt egy hullámvölgyünk is emiatt, Szabolcs nagyon szomorú volt. Végül anyósomék sírva hívtak fel, hogy eljönnek. Titokban megszerveztük az utazásukat és megleptük a szerelmemet” – emlékezett vissza Tamara, aki boldogan mesélte el, hogy a viszontagságos időszak ellenére is nagyon romantikusra sikeredett a ceremónia. Azt azonban sose felejti el, hogy a szertartás alatt nem tudta fogni a párja kezét.

Furcsa volt az ültetés, tartották az 1 métert

„15-20 perc volt a szertartás. Az ültetés azonban nagyon fura volt. A párommal nem is tudtuk megfogni egymás kezét. Legalább 1 méter távolság volt a székek között. A családtagok hasonlóképpen. A hivatalban maximálisan betartották az előírásokat, és természetesen mi is. A párom levette a polcról a 30 éve őrizgetett gázmaszkját, amit még gyerekként talált. Most végre hasznát tudta venni” – nevetett Tamara. „Nagyon különleges és romantikus pillanatokat éltünk meg.”

Tamara eleinte nehezen emésztette meg, hogy nem így tervezte a nagy napját. Végül mégis végignevette az egész napot, már csak azért is, mert fodrász helyett az öccse készítette el az esküvői frizuráját…

Fotó: Ripost

30 éve várok erre, nem tesz keresztbe egy világjárvány sem

„Az elején volt bennem tüske. Pár hétig padlón voltam, sírdogáltam. Hiszen minden nő a tökéletes esküvőről álmodik. Igen, volt bennem csalódottság, de a körülményekhez képest megpróbáltuk kihozni belőle a maximumot. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy összeházasodunk-e. 30 évig vártam, hogy hozzámenjek a számomra tökéletes férfihez. Ezért nem hagytam, hogy a világjárvány, vagy bármilyen külső tényező keresztbe tegyen nekünk. Ugyan tragikomikus volt, de végignevettük az egész napot.”

Az öccse csinálta a haját fodrász helyett

„Az öcsém, aki fésűt se fogott még, anyukámmal együtt csinálta a hajamat” – tette hozzá mosolyogva az újdonsült ara, aki elmesélte, az esküvő után másnap elsétáltak az eredeti lagzi helyszínre, de nem érzett szomorúságot, izgatottan várja a 2021-et, amikor másodszorra is igent mondhat szerelmének.

A házaspár egy netes társkeresőn ismerkedett össze Tamara két évig volt szingli, mielőtt megismerte szerelmét. Már az első pillanattól tudta, hogy megtalálta az igazit. „Egy netes társkeresőn ismertem meg Szabolcsot. Az első randink egy pénteki napon volt, délután kettőkor, és tizenegy órán át tartott. Egyszerűen nem akartuk abbahagyni, olyan jól éreztük magunkat. Pedig egy csók se történt, csak beszélgettünk, sétálgattunk és vacsoráztunk.” Mindketten a sport szerelmesei Gyakran járnak futni, és több versenyen is részt vettek már. Tamara a küzdősportokban is otthonosan mozog. „Főként a sportban találtam meg a kedvenc időtöltésem. Amatőr szinten kick-boxoltam, pár versenyre is eljutottam és krav magáztam is. A párom szintén sportol, ő futó, és a triatlonnal is szemezget, így mióta ismerem, a futás is a mindennapjaim része. Gyakran járunk együtt futni, több versenyen is indultunk már. Szerintem ez családi program lesz a jövőben is.” Babát várnak Tamara a Ripost-nak azt is elárulta, hogy bár nehéz időket élnek át, ő mégis élete egyik legboldogabb időszaka előtt áll. Hamarosan új taggal bővül a családja, ugyanis kisbabát hord szíve alatt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

ripost.hu

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

ripost.hu

6 éves lett Lajos herceg: mindenki csalódott Katalinék döntése miatt

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Fontos: Itt vannak a kormány legújabb bejelentései - Videó

INSIDER

Ennél a három banknál lesz elérhető az új otthonfelújítási támogatás: mutatjuk, hogy mikortól!

INSIDER

Orbán Viktor fontos beszédet tartott: „Hazánkban lehet szabadon beszélni” - Videó

INSIDER

Rendkívüli esemény kezdődik ma Budapesten, Orbán Viktor is felszólal