INSIDER

Érdi bandaháború: két nő és több millió forint miatt tört ki a balhé

Egy hazamenekült asszony miatt tört ki az érdi bandaháború még július 30-án este. Ahogy azt a Ripost megírta, akár egy akciófilm forgatási helyszíne is lehetett volna az érdi benzinkút.
  • Szerző: Ripost

Gázolást, autósüldözést, késelést, lövöldözést nézhettek végig a szemtanúk. Csakhogy itt nem mű, hanem eredeti vér folyt, egy férfi életét veszítette, két embert életveszélyes, hármat súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Lapunk is beszámolt a „háborúról.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Azóta kiderült: egy érdi és egy enyingi család csapott össze, a elsődleges információi szerint egy nő miatt. Azóta azonban a 112Press-nek a családtagok elmesélték, hogy valójában egy másik nő volt a kiváltó oka az összecsapásnak, aki az enyingi családból származik, és hozzáment feleségül az érdi család egy férfi tagjához.

Fotó: Facebook

A frigy költsége 6 millió forintra rúgott, amit fele-fele arányban állt a két család. Időközben azonban a házasság csúfos véget ért: az asszony hazamenekült Enyingre, mert állítólag bántalmazta és csalta a férje. Erre az érdi férfi és családja hihetetlenül dühösek lettek: elkezdték visszakövetelni azt a 3 millió forintot az enyingiektől, amit ők tettek bele a lagziba. Persze az enyingieknek esze ágában sem volt kifizetni a pénzt, és az asszonyt se akarták visszaengedni. Ezután kezdtek el trágárabbnál trágárabb üzeneteket küldeni egymásnak a Facebook-on, majd a pohár ott telt be az érdieknél, amikor az enyingiek közül egyikük arról kezdett el beszélni, hogy összeszűrte a levet az egyik érdi feleségével a lakodalomban. A folytatást pedig már ismerjük: összesen 12 embert tartóztattak le az eset után.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
És ezeket olvastad már?