INSIDER

Ennél bénábban még nem próbáltak autót lopni: így tört bele a kulcs az indítóba

Nem sikerült a terve a pancser autótolvajnak.
  • Szerző: Ripost

Már-már vígjátékfilmbe illő jelenet játszódott le Szigetszentmiklóson, a Szent Miklós úton. Egy 25 éves budapesti férfi, B. Kálmán az ott parkoló személygépkocsi résnyire lehúzott oldalsó ablakát testi erejével lenyomta, az utastérben talált is egy indítókulcsot. Ám az nem tűnt fel neki, hogy az egy másik autóhoz tartozik, így azzal a lendülettel bele is törte a kulcsot a feltört autó indítójába. Amikor megtörtént a baki, a kocsi tulajdonosa is a helyszínre ért, mire a férfi elmenekült a helyszínről.

Az autó gazdája bejelentést tett a rendőrségen, a szigetszentmiklósi rendőrök pedig egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a helyszín közelében el is fogtak. Előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - írja a Police.hu.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a budapesti férfi ellen lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?