INSIDER

Ellopták a híres színész fegyvereit Soroksáron

Egy ismert színészhez törtek be a hétvégén – tudta meg a Ripost. Lapunknak maga a színész számolt be az incidensről. Beengedett minket a lakásába és mindent elmesélt, de azt kérte, ne áruljuk el a kilétét, mert nem akarja, hogy a vadászat rossz fényt vessen a karrierjére... Két páncélszekrényben voltak elzárva a vadászfegyverei és lőszerei, amiket a tolvaj megtalált és magával is vitt.
  • Szerző: Ripost

Soroksár egyik utcáját elözönlötték a zsaruk és a TEK-esek vasárnap – tisztára, mint a filmekben. De ez most a valóság volt, bár az ügy elszenvedő alanya éppen egy ismert színész… A rendőrök nyomkövető kutyákkal jártak körbe egy bizonyos lakást és a szomszédokat. A információi szerint egy komolyabb betörés történt, ugyanis ékszereken és készpénzen kívül legkevesebb 3 fegyvert is elloptak, nem is akárhogy: kiszedtek a falból egy páncélszekrényt, és a betörők azt is magukkal vitték…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ráadásul a sértett egy ismert színész, aki színpadi és filmszerepei mellett szinkronszínészként is nagyon híres: többek között a sikeres Bosszúállók-mozifilm-sorozatban, a Trónok Harcában és a Cobra 11-ben is a legismertebb karakterek egyikét szinkronizálta. Miután a szomszédoktól hallottunk a hatalmas rendőri akcióról, felkerestük a színészt, aki kollégáinkat beengedte lakásába és részletesen elmesélte a történteket, de arra kért minket, ne tegyük közzé a nevét és a fotóját.

 

A szomszéd vette észre a nyitott ajtót

- Az ünnepek miatt a feleségem és a gyerekek a nagyszülőknél voltak, én pedig vadásztam

– kezdte a történetet a színész, aki a budapesti Soroksáron egy nagy kertes családi házban lakik.

– Egyszer csak kaptam egy hívást a szomszédomtól, hogy itthon vagyunk-e, mert látja, hogy nyitva van az ajtónk. Tudta, hogy elutaztunk, ezért gyanakodott arra, hogy betörtek hozzánk. Azonnal elindultam haza, miközben értesítettük a rendőrséget.

A rablók tudták, mit hol keressenek

A férfi biztos benne, hogy a tolvajok célirányosan törtek be, ugyanis tisztában voltak vele, mit hol találnak.

- Először felfeszítették a hátsó ajtót, majd bejöttek ide, ebbe a kicsi tároló helyiségbe, ahol a két páncélszekrény állt, ezekben tartottam a fegyvereket

– mutatott a páncélszekrény hűlt helyére a színész.

– Az egyik páncélszekrény jó 150 kilót nyom, tehát biztosan nem egyedül volt a tolvaj, hiszen ki kellett tépni a falból és ki kellett cipelni. A másikat pedig felfeszítették.

 

A hálószobába is bementek

Ezután a tolvajok felosontak a lépcsőn, egészen a színész és családja hálószobájáig, ahonnan pénzt és ékszereket loptak el.

- Mindent széttúrtak

– folytatta a károsult.

– Az én dolgozószobámból több mindent is elvittek. Órát, arany ékszert, készpénzt. Volt valutánk és kanadai dollárunk is, azt is zsebre tették. Mikor hazaértem, láttam a sok rendőrt és a TEK-eseket, hatalmas volt a felhajtás. Hoztak drogkereső kutyákat meg különleges eszközöket. Azt mondták, valószínűleg a két tolvaj a kerten át jött, ugyanis az első bejárati ajtónak semmi baja, a hátsón keresztül törtek be és valószínűleg ott is távoztak. De kérdezem én: senki sem veszi észre, hogy valaki egy páncélszekrényt átemel egy kerítésen, majd „elrohan” vele?

Nagyon nagy értéket vittek el, mert az ékszeren és a pénzen túl a szekrényben például egy félmillió forintos céltávcső is volt.

Tudni szeretnéd azt is, hogy a színészt mi idegesítette leginkább? Akkor keresd a keddi napilapot az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?